What is soy sauce?

Soy sauce or soya sauce is just one of the many functions of soya bean. In order to make soy sauce, the soy beans are first boiled and then mixed with roasted grain, brine, and Aspergillus oryzae or Aspergillus sojae molds. This mixture is then fermented. After fermentation, the mixture is made into a paste, which is then pressed to produce a liquid. This liquid is what is called soy sauce. The leftover mixture is used as animal feed.
There are now a variety of different soy sauces produced, such as light soy and dark soy, which are just the tip of the ice berg. The variations in taste and texture are achieved via different methods and durations of fermentation and through different ratios of water, salt, and fermented soy. Sometimes other ingredients are also added either to the mixture or to the sauce to give it a different taste. Some types of soy sauce are also aged for different times to give it a stronger flavor. This is especially true for dark soy sauces. Dark soy sauces also tend to be richer and slightly sweeter than light soy sauces. Some other varieties of soy sauce include thick soy sauce, mushroom soy sauce, shrimp soy sauce, etc.

Dark Soya Sauce:

Ideal for cooking food with meat like Steak Crisping grill meat Making the rice dark, Important tip: In comparison to light Soya Sauce needs more time to be produced so it is denser than light Soya Sauces. (2000 CC, 1000 CC, 640 CC, 500 CC, 320 CC, 160 CC)

برند تایگر یکی از مشهورترین برندهای سازنده انواع سویا سس و سس چیلی است. این برند از سال 1930 فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرد و به موفقیت‌های چشمگیری دست‌یافت. در سال‌های 2004 و 205 تایگر در لیست برترین برندهای آسیایی قرار گرفت و در سال 2006 هم جایزه سوپر برند سنگاپور را از آن خود کرد.

سس سوياي دارک :
ايده آل براي آشپزي با گوشت نظير استيک يا گوشت گريل شده - نکته مهم: در مقايسه با سس سوياي لايت، نياز به زمان بيشتري براي توليد دارد بنابراين چگال تر از سس لايت هست

ويژگيهاي کليدي سويا سس دارک تايگر
سس سويا مايعي قهوه اي تيره است كه از مخلوط تخمير شده لوبيا، سويا و آرد بدست مي آيد .
به عنوان چاشني همه منظوره استفاده مي شود .
سس سويا فعاليت آنتي اكسيداني بسيار بالايي دارد .
تركيب ضد پلاكت آن عموما در سس سويا موجود است .
مزه دار كردن گوشت قرمز براي كباب و استيک

 

Light Soya Sauce:

Ideal for cooking, Seafood dishes like, Fish, Sushi, Vegetarian dishes, Different Chicken Recipes, Different Iranian Stews - Important health tip: Substituting Soya Salt instead of normal salt. (2000 CC, 1000 CC, 640 CC, 500 CC, 320 CC, 160 CC)

سس سوياي لايت :
ايده آل براي آشپزي، غذاهاي دريايي مثل ماهي، سوشي، غذاهاي گياهخواري، انواع مختلف جوجه، انواع مختلف کبابهاي ايراني - نکته مهم: جايگزيني نمک سويا بجاي نمک معمولي

ویژگیهای کلیدی سويا سس لايت تایگر
سس سويا مايعي به رنگ قهوه اي تيره است که از مخلوط تخمير شده ، لوبيا، سويا و آرد بدست می آيد .
به عنوان چاشني همه منظوره استفاده مي شود .
سس سويا فعاليت آنتي اكسيداني بسيار بالايي دارد .
تركيب ضد پلاكت آن عموما در سس سويا موجود است .
مزه دار كردن مرغ و سبزيجات

سويا سس تایگر
نوعي چاشني غذايي شور و تيره رنگ است که براي تهيه بسياري از غذاهاي آسيايي از آن استفاده مي‌شود‏.‏ از اين سس که از دانه‌هاي سويا تهيه مي‌شود، براي مزه‌دار کردن انواع سوپ‌، انواع کباب گوشت، ماهي، مرغ، سبزيجات و حتي تهيه انواع ديگر سس‌ استفاده مي‌شود‏.‏
سويا سس در غلظت‌هاي مختلف و درجه‌هاي رنگ تيره تا روشن به فروش مي‌رسد‏.‏ سس‌هاي تيره معمولا غليظ‌تر و از لحاظ طعم و بو، قوي‌تر از سس‌هاي روشن هستند اما شوري کم‌تري نسبت به سس‌هاي روشن دارند‏.‏
سس سويا ۱۰ برابر آب انگور مواد آنتي‌اکسيدان ‏(‏ضد سرطان‏)‏ دارد ‏.‏ باکتري اسيد لاکتيک ‏(‏از باکتري‌هاي مفيد‏)‏ در آن به مقدار زياد وجود دارد‏.‏ سس سويا از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي عروقي جلوگيري مي‌کند و براي درمان بعضي حساسيت‌ها مفيد است‏.‏ سس سويا نسبت به سس هاي ديگر بهتر است و مصرف اش به همه افراد و گروه هاي سني توصيه مي شود زيرا عامل چربي در اين سس ديده نمي شود‏.‏ وقتي سس سويا با غذا مصرف مي شود، چون ديگر نيازي به افزودن نمک به آن ماده غذايي نيست، اين يک نکته مثبت به حساب مي آيد‏.

‏سس سويا را روي سالاد، جوانه گندم، غذاهاي چيني، گوشت، انواع پلوها و حتي پيتزا مي ريزند اما مصرف آن با گوشت ‏(‏به خصوص ماهي و ميگو‏)‏ يا خوراک هايي که نياز به افزودن نمک دارند، بهتر از مصرف آن همراه با سالاد است؛ به خصوص اگر از نمک زدن به غذا نيز اجتناب شود‏.‏جايگزين کردن نمک سويا به جاي نمک آشپزخانه يک عادت غذايي مناسب تلقي مي شود؛ به ويژه اگر بيماري مانند فشار خون گريبان تان را گرفته باشد‏.

 

Tomatto Sauce:

Ideal for: if you don't know what to eat with this sauce, we suggest you eat a cheese burger without Tiger Ketchup Sauce! (320 ml)

 

Steak Sauce:

Ideal for: Flavouring different meats for Steak and also for eating with different Steaks. (280 ml)

 

Chili Sauce:

A study has shown that people who regularly eat spicy food tend to live longer than those who don’t.That’s because hot sauce has all these great health benefits, and also positively affects gut bacteria, leading to a decrease in ailments like diabetes and heart disease. (320 ml)

 

Thai Chilli Sauce:

Ideal for Flavouring different Kebabs and also for all types of food with Bread Crumbs specially fried shrimp and chicken - Important tip: Produced from mix of red pepper and garlic and the taste is sweet and spicy (280 ml)

 

سس گوجه فرنگي:

‌اگر نمي دانيد اين سس را با چه ميل کنيد، پيشنهاد ميکنيم يک چيز برگر بدون سس کچاپ تايگر ميل بفرماييد‌!

 

سس استيک:

ايده آل براي طعم دهي به گوشتهاي مختلف براي استيک و همچنين براي ميل کردن همراه با انواع استيک

 

سس چيلي

مطالعات نشان مي دهد، افرادي که معمولاً غذاهاي تند مصرف ميکنند، عمر طولاني تري دارند. چرا که تندي این سس ها اثرات مثبتی بر روی باکتري هاي گوارشي می گذارد که در نتیجه باعث کاهش بيماريهايي نظير ديابت و مشکلات قلبي ميشود.

 

سس تاي چيلي:

ايده آل براي طعم دهي کبابهاي مختلف و همچنين براي تمام انواع غذاهاي همراه با پودر سوخاري مخصوصاً ميگوي سرخ کرده و جوجه - نکته مهم: از ترکيب فلفل قرمز و سير توليد مي شود و مزه آن شيرين و تند است

 

 

 

طرز تهيه غذا با سس هاي تايگر

 

Back to top