Corn curry with nuts
طرز تهیه کاری ذرت با بادام زمینی

 

کاري ذرت و بادام زميني
تعداد: ۲نفر/ آماده سازي: 10 دقيقه/پخت: 25دقيقه/ سطح: متوسط

مواد لازم
پيازچه (پاک و خردشده): ۸ساقه/ روغن مايع (مخصوص سرخ کردن): ۲ قاشق سوپ خوري / بادام زميني: ۱ پيمانه /رب کاري قرمز: ۱ قاشق چاي خوري/ سيب زميني( پخته و مکعبي ريز خردشده): ۴۰۰ گرم /پودر لمون گرس: ۱ قاشق چاي خوري / کنسرو گوجه فرنگي: ۲۰۰ گرم کنسرو ذرت (بدون آب): ۱ پيمانه /کرفس (حلقه اي خردشده): ۴ ساقه/ سس کچاپ: ۱ قاشق سوپ خوري/ سويا سس: ۱ قاشق سوپ خوري/ شکر: ۱ قاشق چاي خوري
 رب کاري قرمز: يک عدد پياز بزرگ (نگيني خردشده) را در تابه اي حاوي روغن داغ، روي حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم و شفاف شود، سپس ۲ قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي (تفت داده شده را به آن بيافزاييد و تفت دهيد. 1.8 قاشق چاي خوري زردچوبه (پودرشده) را همراه ۳ قاشق سوپ خوري ادويه کاري (پودرشده)، 1.4 پيمانه آب گرم، مقداري نمک و فلفل سياه به تابه بيافزاييد. حرارت را زياد کنيد تا جوش بيايد، سپس حرارت را ملايم کنيد تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه بپزد. پس از اين مدت، تابه را از روي حرارت برداريد و پس از سردشدن، رب را در غذاساز بريزيد و هم بزنيد تا پوره شود .
ادويه کاري: زردچوبه (۲ قاشق سوپ خوري)، دارچين (۱ قاشق سوپ خوري)، هل (۱ قاشق سوپ خوري)، زيره (۱ قاشق سوپ خوري) و تخم گشنيز (۲ قاشق سوپ خوري) است که به صورت آسياب شده با (۱ قاشق سوپ خوري پودر سير مخلوط شده اند .

روش تهيه
  ۱-  نيمي از پيازچه را در تابه ، حاوي روغن داغ، روي حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم شود. بادام زميني ها را به آن بيافزاييد و تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند .
  ۲- رب کاري را به تابه بيافزاييد و به مدت يک دقيقه تفت دهيد. سيب زميني، پودر لمون گرس، گوجه فرنگي و ۱۲۵ ميلي ليتر آب جوش به آن بيافزاييد. حرارت را زياد کنيد تا جوش بيايد، سپس حرارت را ملايم کنيد، در تابه را بگذاريد تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه بپزد .
۳- پس از اين مدت، ذرت، کرفس، سس کچاپ، سوياسس، شکر و بقيه پيازچه را به تابه بيافزاييد و بگذاريد به مدت ۵ دقيقه بپزد. کاري ذرت را در ظرف مورد نظر بريزيد و سرو کنيد .

 

منبع: ماهنامه ساناز سانيا