Shrimp with chili sauce - Recipe
طرز تهیه میگو با سس چیلی

 

ميگو با سس چيلي
تعداد: ۳ تا۴ نفر/ آماده سازي: ۲۰ / سطح: متوسط

مواد لازم
 شکر قهوه اي: ۲ قاشق سوپ خوري /سرکه سفيد: ۶ قاشق سوپ خوري /سويا سس: ۲ قاشق سوپ خوري / سير (کوبيده شده): ۲ حبه / زنجبيل (نگيني خردشده): ۲ قاشق چايخوري/ سس چيلي : ۲ قاشق سوپ خوري / پيازچه (پاک و خردشده): ۱۵۰ گرم / روغن مايع: ۲ قاشق سوپ خوري / ميگو (پاک شده): ۵۰۰ گرم /گشنيز(پاک و خردشده):به مقدار لازم

روش تهيه
۱-   شکر قهوه اي را همراه سرکه، سوياسس و ۲ قاشق سوپ خوري آب در قابلمه اي کوچک بريزيد و روي حرارت زياد قرار دهيد تا جوش بيايد. نيمي از سير، زنجبيل و سس چيلي را به آن بيافزاييد و هم بزنيد .
۲- بقيه سير و پيازچه را در تابه اي حاوي روغن داغ بريزيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم شوند. ميگوها را به آن بيافزاييد و به مدت ۳ دقيقه، روي حرارت زياد تفت دهيد تا سرخ شوند، سپس آن را در ظرف مورد نظر بريزيد، گشنيز را روي آن ريخته و همراه مخلوط سس چيلي سرو کنيد .

 

منبع: ماهنامه ساناز سانيا