Corn Fritter - Recipe
طرز تهیه فریتر ذرت

 

بال مرغ شرقي
تعداد: ۴ نفر / آماده سازي: ۱۰ دقيقه / استراحت: ۶۰ دقيقه / پخت: ۱۰ دقيقه / سطح:‌متوسط

 

مواد لازم :
سس فلفل چيلي: ۳ قاشق سوپ خوري
گشنيز (پاک و خرد شده): ۲۰ گرم
سرکه برنج: ۲ قاشق سوپ خوري
سوياسس: ۱ قاشق سوپ خوري
شکر: ۱ ۱/۲ قاشق سوپ خوري
نمک: ۱/۲ قاشق سوپ خوري
بال و بازوي مرِ: ۲۴ تکه
روغن مايع (مخصوص سرخ کردن): ۵ قاشق سوپ خوري
استاک مرغ: ۶ قاشق سوپ خوري
گشنيز (پاک و خرد شده): مقداري براي تزيين

 

روش تهيه
۱- سس فلفل چيلي را همراه گشنيز، سرکه برنج ،سوياسس، شکر، زنجبيل و نمک در ظرفي بريزيد و هم بزنيد، سپس بال و بازوهاي مرغ را به آن بيافزاييد و زير و رو کنيد. در ظرف را ببينديد و بگذاريد به مدت يک ساعت بماند تاکاملاً مزه دار شوند (در اين مدت، مواد را يکي دو بار هم بزنيد).
۲- روغن مايع را در تابه وُک بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا داغ شود (در حدي که دود از آن بلند شود). تکه هاي مرغ را همراه مواد مرينيت آن در تابه بريزيد و بگذاريد به مدت ۵ دقيقه بمانند تا سرخ و طلايي رنگ شوند.
۳- پس از اين مدت، استاک مرغ را به آن بيافزاييد و بگذاريد ۵ دقيقه ديگر بماند تا استاک کاملاً به خورد تکه هاي مرغ برود، سپس آنها را به وسيله کفگير سوراخ دار از تابه خارج کرده و روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. بال مرغ شرقي را در ظرف مورد نظر بچينيد، گشنيز را روي آن ها بريزيد و همراه سس فلفل چيلي سرو کنيد.

 

منبع: ماهنامه ساناز سانيا