Eastern chicken wings 
طرز تهیه بال مرغ شرغی

 

فريتر ذرت
تعداد: ۴ نفر / آماده سازي: ۱۰ دقيقه / پخت:‌۲۰ دقيقه / سطح:‌ متوسط

مواد لازم:
ذرت (درسته): ۳ عدد
سير (کوبيده شده): ۱ حبه
گشنيز (پاک و خرد شده): ۲۰۰ گرم
فلفل چيلي قرمز (بدون دانه و خرد شده):‌ ۱ عدد
پيازچه (خرد شده):‌۴ عدد
سوياسس: ۱ قاشق سوپ خوري
آرد برنج:‌  ۷۵ گرم
تخم مرغ (همزده شده): ۲ عدد
نمک و دانه فلفل سياه (کوبيده شده):‌ به مقدار لازم
روغن مايع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
سس فلفل چيلي شيرين: مقداري براي سرو

روش تهيه:
۱- ذرت ها را دانه کرده و در ظرفي بريزيد، سپس سير را همراه گشنيز، فلفل چيلي قرمز، پيازچه و سوياسس به آن بيافزاييد و هم بزنيد.
۲- آرد را همراه تخم مرغ و ۴ قاشق سوپ خوري آب در ظرفي بريزيد و هم بزنيد، سپس مخلوط ذرت را همراه مقداري نمک و فلفل سياه به آن بيافزاييد و زير رو رو کنيد تا مواد کاملاً با يکديگر مخلوط شوند (مايه به دست آمده نه بايد خيلي شل باشد  نه خيلي سفت. مايه بايد چسبندگي داشته باشد).
۳- مقداري روغن در تابه وُک بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا داغ شود. از مايه آماده شده به اندازه گردو برداريد و در تابه بريزيد  تا سرخ و طلايي رنگ شود. فرتر ذرت را به وسيله کفگير سوراخ دار از تابه خارج کرده و روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود. فريتر ذرت را در ظرف مورد نظر بچينيد و همراه سس فلفل چيلي شيرين سرو کنيد.

منبع: ماهنامه ساناز سانيا