Chicken with honey sauce - recipe

 

مرغ با سس عسل
تعداد نفرات: 4 نفر/ آماده‌سازي: 15 دقيقه/ پخت: 15 دقيقه/ سطح: متوسط

مواد لازم
ران مرغ (پاک‌شده): 6 عدد
نمك و دانه فلفل سياه (كوبيده‌شده): به مقدار لازم
روغن زيتون (مخصوص سرخ‌كردن): به مقدار لازم
سير (كوبيده‌شده): 5 حبه
دانه فلفل سياه: به تعداد لازم
آويشن (پودرشده): به مقدار لازم
سرکه سفيد: 2 قاشق سوپ‌خوري
سس فلفل چيلي: 2 قاشق سوپ‌خوري
عسل: 3 قاشق سوپ‌خوري
ليموترش (ورقه‌اي خردشده): 1 عدد
برگ کاهو (پاك و خردشده): 200 گرم
گوجه‌فرنگي (ورقه‌اي خردشده): 3 عدد

روش تهيه
1- ران‌هاي مرغ را با مقداري نمك و فلفل سياه مزه‌دار كنيد، سپس آن‌ها را در تابه‌اي حاوي روغن زيتونِ داغ، روي حرارت ملايم از هر طرف سرخ كنيد تا طلايي‌رنگ شوند.
2-  سير، دانه‌هاي فلفل سياه و آويشن را به تابه بيافزاييد و به‌مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد تا عطر آن‌ها به مشام برسد.
3-  سرکه را به مواد بالا بيافزاييد و بگذاريد روي حرارت ملايم بماند تا نيمي از آن تبخير شود، سپس سس فلفل چيلي و عسل را به آن بيافزاييد و تابه را تكان دهيد تا مواد كاملاً با يكديگر مخلوط شوند. 
4-  ليموترش و مقداري آب به تابه بيافزاييد. حرارت را زياد كنيد تا جوش بيايد و مايع داخلِ تابه تبخير شود و به‌صورت شيره درآيد ( اين مرحله، حدود 10 تا 15 دقيقه طول مي‌كشد). در اين مدت، مرغ بايد کاملاً مغزپخت شده باشد. برگ‌هاي كاهو و گوجه‌فرنگي را در ظرف مورد نظر بچينيد، ران‌هاي مرغ را روي آن‌ها قرار دهيد و سرو کنيد.

 

منبع: ماهنامه ساناز سانيا