Chili popcorn - recipe
طرز تهیه پاپکورن چیلی

 

پاپکورن چيلي
آماده سازي: ۱۵ دقيقه |  پخت:‌۲۰ دقيقه | سطح: متوسط

مواد لازم:
سينه مرغ: ۳ عدد
آرد گندم (الک شده): نصف پيمانه
نمک و دانه فلفل سياه (کوبيده شده): به مقدار لازم
تخم مرغ:‌۳ عدد
پودر سوخاري:‌ نصف پيمانه
سس فلفل چيلي: ۱/۵ پيمانه
دانه کنجد سفيد: نصف پيمانه
کره (ذوب شده): به مقدار لازم
گشنيز (پاک و خرد شده): مقدراي براي تزيين

طرز تهيه:
۱-  فر را از ۱۵ دقيقه قبل، روي حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و گرم کنيد. کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد. سينه هاي مرغ را به قطعات ۲ سانتي متري برش بزنيد.
۲-  آرد را همراه کمي نمک و فلفل سياه در ظرفي بريزيد و هم بزنيد. تخم مرغ را نيز همراه يک قاشق سوپ خوري آب در  ظرفي ديگر بريزيد و هم بزنيد. پودر و آرد سوخاري را در ظرف جداگانه مخلوط کنيد.
۳-  تکه هاي مرغ را ابتدا در ظرف آرد بغلتانيد، سپس آنها را کمي تکان دهيد تا آرد اضافي گرفته شود، سپس به تخم مرغ آغشته کنيد و پس از آن، در ظرف حاوي مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد و در آخر، در سس قلفل چيلي فرو کنيد. تکه هاي مرغ را کمي تکان دهيد تا سس اضافي آنها گرفته شود، سپس آنها را کف سيني فر بچينيد.
۴- کنجد را روي تکه هاي مرغ بپاشيد، سپس کره را به وسيله قلم موي مخصوص آشپزي، روي آنها بماليد و به مدت ۲۰ دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهيد تا بپزند و طلايي رنگ شوند. در نيمه پخت، در فر را باز کرده، تکه هاي مرغ را برگردانيد تا از سمت ديگر نيز بپزند. پس از پخت، پاپکورد چيلي را در ظرف مورد نظر بچينيد، گشنيز را روي آنها بپاشيد و سرو کنيد.

 

منبع: ماهنامه ساناز سانيا