Nodle Spicy - Recipe
طرز تهیه نودل اسپایسی

 

نودل اسپايسي
تعداد: ۲ نفر |  پخت:‌۲۰ دقيقه | سطح: متوسط

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله):‌: ۴۵۰ گرم
روغن مايع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
پياز (نگيني خرد شده): ۱ عدد
روغن کنجد: ۲ قاشق سوپ خوري
سير (کوبيده شده): ۲ حبه
زنجبيل (رنده شده): ۵/۱ قاشق چاي خوري
پرک فلفل قرمز: ۱ قاشق چاي خوري
استاک گوشت: ¾ پيمانه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوري
سويا سس: دو قاشق سوپ خوري
نودل: ۲۰۰ گرم
فلفل سبز تند (پاک و خرد شده): مقداري براي تزيين

طرز تهيه:
۱-  گوشت چرخ کرده را در تابه اي حاوي روغن داغ، روي حرارت ملايم تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد و آب گوشت کاملاً کشيده شود، سپس تابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد.
۲-  پياز را در تابه اي ديگر حاوي روغن کنجد داغ، روي حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم و شفاف شود، سپس سير، زنجبيل و پرک فلفل قرمز را به آن بيافزاييد و تفت دهيد تا عطر  آنها به مشام برسد.
۳-   استاک گوشت را همراه نشاسته ذرت در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا نشاسته د راستاک کاملاً حل شود، سپس آنها را همراه سويا سس به تابه بيافزاييد. حرارت را زياد کنيد و تا جوش بيايد.
۴-  پس از يک دقيقه، گوشت را به تابه بيافزاييد و بگذاريد به مدت يک دقيقه ديگر بجوشد، سپس تابه را از روي حرارت برداريد.
۵- نودل را در قابلمه ها حاوي ۲ پيمانه آب جوش بريزيد و به مدت ۳ تا ۵ دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا نرم شود، سپس آبکش کنيد. نودل را در ظرف مورد نظر بريزيد، مخلوط گوشت را روي آن ريخته، با فلفل سبز تند تزيين و سرور کنيد.

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا