Chili Omolete - Recipe
طرز تهیه املیت چیلی

 

املت چيني
تعداد: ۲ نفر | آماده سازي: ۱۰ دقيقه | پخت: ۱۵ دقيقه | سطح: متوسط

مواد لازم:
املت پايه: طبق دستور داده شده
هويج (رشته اي خرد شده): ۴ قاشق سوپ خوري
کدو سبز (رشته اي خرد شده): ۴ قاشق سوپ خوري
کلم سفيد (رشته اي خرد شده): ۴ قاشق سوپ خوري
روغن مايع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
سويا سس: ۱ قاشق سوپ خوري
زنجبيل تازه (رنده شده): قاشق چاي خوري
دانه فلفل سياه (کوبيده شده): به مقدار لازم
دانه کنجد سفيد: ۱ قاشق چاي خوري

طرز تهيه:
۱- ابتدا املت پايه را طبق دستور داده شده، آماده کنيد.
۲- هويج،‌ کدو سبز و کلم سفيد را در تابه اي حاوي روغن داغ کمي تفت دهيد، سپس سويا سس، زنجبيل، مقداري فلفل سياه و کنجد را به تابه اضافه و مخلوط کنيد.
۳- مخلوط مواد مياني را روي نيمي از املت پايه ريخته و نيمه ديگر را روي آن برگردانيد و پخت را تا طلايي شدن کامل تخم مرغ ادامه دهيد، سپس امل را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو کنيد.

*به دليل شور بودن طعم سويا سس، بهتر است از نمک استفاده نکنيد.

املت پايه
۴ عدد تخم مرغ، ۴ قاشق سوپ خوري شير و ۲ قاشق سوپ خوري کره را در ظرفي ريخته و با همزن دستي هم بزنيد. کف تابه اي نچسب را با کمي روغن مايع چرب کنيد، سپس آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا داغ شود. مايه تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و بگذاريد به مدت ۲ تا ۵ دقيقه و يا تا زماني که زير آن کمي طلايي رنگ شود، روي حرارت بماند (اما روي آن کاملاً بسته نشود).

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره ۱۲۶