Fried Chicken with Honey garlic sauce
طرز تهیه مرغ سوخاری با سس سیر عسلی

 

مرغ سوخاري با سس سير عسلي
آماده سازي: ۱۵ دقيقه | پخت: ۳۰ دقيقه | سطح: متوسط

مواد لازم:
عسل:‌ نصف پيمانه
سويا سس:‌۴ قاشق سوپ خوري
سير (کوبيده شده): ۴ حبه
پرک فلفل قرمز: نصف قاشق چاي خوري
زنجبيل (پودر شده): ۱ قاشق سوپ خوري
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن مايع: به مقدار لازم
پودر سوخاري: نصف پيمانه
آرد گندم (الک شده): ۲ پيمانه
پودر سير: نصف قاشق چاي خوري
پاپريکا (پودر شده): ۱ قاشق چاي خوري
نمک: نصف قاشق چاي خوري
دانه فلفل سياه (کوبيده شده): نصف قاشق چاي خوري
سينه مرغ (مکعبي خرد شده): ۳ عدد
پيازچه (حلقه اي خرد شده): تعدادي براي تزيين

طرز تهيه:
۱- عسل را همراه سويا سس، سير، پرک فلفل قرمز، زنجبيل و ۱/۳ پيمانه آب در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت زياد قرار دهيد تا جوش بيايد، سپس حرارت را ملايم کنيد تا به مدت ۱۵ دقيقه بماند و سس غليظي به دست آيد.
۲- تخم مرغ ها را همراه يک و نيم قاشق سوپ خوري روغن مايع و ۳ قاشق سوپ خوري آب در ظرفي بريزيد و هم بزنيد.
۳- پودر سوخاري را همراه آرد گندم، پودر سير، پودر پياز، پاپريکا، نمک و فلفل سياه و ظرفي ديگر بريزيد و هم بزنيد.

۴- تکه هاي مرغ را ابتدا در تخم مرغ بغلتانيد، سپس آن ها را به ظرف حاوي پودر سوخاري آغشته کنيد (تکه هاي مرغ را کمي تکان دهيد تا آرد اضافي آنها را گرفته شود). تکه هاي مرغ را در قابلمه اي حاوي روغن داغ فراوان سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند، سپس آنها را به وسيله کفگير سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود.

۵- مرغ سوخاري را در ظرف مورد نظر بچينيد، سس گرم را روي آن ريخته و زير و رو کنيد تا تکه هاي مرغ به سس کاملاً آغشته شوند،‌ پيازچه را روي آنها بريزيد و سرو کنيد

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره ۱۲۳