ميت بال پنير
تعداد: ۱۵ عدد | آماده سازي: ۱۵ دقيقه | پخت: ۱۸ دقيقه | سطح: متوسط

مواد لازم:
اسپري روغن: مقداري براي چرب کردن
پنير پروسس: ۱۲۰ گرم
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۵۰۰ گرم
نمک و دانه فلفل سياه (کوبيده شده): به مقدار لازم
زرده تخم مرغ:‌ ۱ عدد
پياز (رنده و آب گرفته شده): ۱ عدد
پودر سوخاري: ۳ قاشق سوپ خوري
سويا سس: ۱ قاشق چاي خوري
سس فلفل تند: ۲ قاشق سوپ خوري
سس باربيکيو: ۲/۳ پيمانه
سس فلفل چيلي: ۱/۳ پيمانه
پيازچه (حلقه اي خرد شده): تعدادي براي تزيين

 

طرز تهيه:

۱- فر را از ۱۵ دقيقه قبل روي حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و گرم کنيد. کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و روي آ» را با اسپري روغن، کمي چرب کنيد. پنير پروسس را به ۱۵ قسمت مساوي تقسيم کنيد.

۲- در ظرفي،‌ گوشت چرخ کرده را با مقداري نمک ورز دهيد، سپس زرده تخم مرغ،‌پياز، پودر سوخاري و مقداري فلفل سياه را به آ» بيافزاييد و ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کند.

۳- مايه آ«اده شده را به ۱۵ قسمت مساوي تقسيم کنيد، سپس وسط هر يک از آنها را باز کرده و يک عدد پنير را داخل آنها قرار دهيد و کوفته ها را به شکل گرد فرم دهيد. ميت بالها را روي سيني فر بچينيد و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهيد تا بپزند.

۴- در اين فاصله، سس را آماده کنيد؛ بدين ترتيب که سوياسس، سس فلفل تند، سس باربيکيو و سس فلفل چيلي را در قابلمه اي کوچک بريزيد و به مدت ۲ دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. ميت بال ها را داخل ظرف حاوي سس بغلتانيد، سپس آنها را در ظرف مورد نظر بچينيد، پيازچه را روي آنها بريزيد و سرو کنيد.

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره ۱۲۳