Tomato Salad with Chili Sauce - Recipe
طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی با سس چیلی

 

سالاد گوجه فرنگي با سس چيلي
آماده سازي: ۱۰ دقيقه | پخت: ۱۰ دقيقه | سطح: آسان

مواد لازم:
گوجه فرنگي مينياتوري:  ۷۰۰ گرم
سير (کوبيده شده): ۱ حبه
کاپريس (شسته و آبکش شده): ۲ قاشق سوپ خوري
شکر: ۱ قاشق چاي خوري
سس فلفل چيلي: ۱ قاشق سوپ خوري
روغن زيتون: ۴ قاشق سوپ خوري
ريحان (پاک و خرد شده): ۲۰ گرم

طرز تهيه:
۱- فر را از ۱۵ دقيقه قبل، روي حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و گرم کنيد.
۲- گوجه فرنگي ها را همراه سير، کاپريس، شکر و سس فلفل چيلي در ظرفي بريزيد و هم بزنيد، سپس روغن زيتون را به آرامي رو آن ريخته و زير و رو کنيد تا مواد کاملاً مزه دار شوند.
۳- مخلوط گوجه فرنگي را کف سيني فر بريزيد و آن را به مدت ۱۰ دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهيد تا رُست شوند. پس از اين مدت، سيني را از فر خارج کرده، ريحان را روي آن بريزيد و به صورت داغ سرو کنيد.

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره ۱۲۴