Ginger Chinese Vegetables - Recipe
طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی با سس چیلی

 

سبزیجات چینی زنجبیلی
تعداد: ۲ نفر | آماده سازي: ۱۰ دقيقه | پخت: ۱۰ دقيقه | سطح: آسان

مواد لازم:
روغن آفتاب گردان: ۱ قاشق سوپ خوری
زنجبیل تازه (رنده شده): ۱ تکه ۵ سانتی متری
لوبیا سبز (پاک، بلانچ و دو نیم شده): ۷۵ گرم
کلم بروکلی (بلانچ و گل گل شده): ۷۵ گرم
پیاز (خلالی خرد شده): ۱ عدد
گوجه فرنگی (معکبی ریز خرد شده): ۲ عدد
کنسرو ذرت (بدون آب): ۲۰۰ گرم
سویا سس: ۴ قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای: ۲ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری
سرکه سفید: ۴ قاشق سوپ خوری
زنجبیل (پودر شده): ۱ قاشق چای خوری

طرز تهيه:
۱- تابه وُک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس روغن را به آن بیافزایید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا گرم شود. زنجبیل را به تابه بیافزایید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس زنجبیل را از تابه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
۲- لوبیا سبز، کلم بروکلی، پیاز، گوجه فرنگی و ذرت را به ترتیب به تابه بیافزایید و تفت دهید، سپس ۲/۳ پیمانه آب به آن افزوده، در تابه را بگذارید تا به مدت ۵ تا ۶ دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا سبزیجات نرم شوند.
۳- سویاسس را همراه شکر قهوه ای، نشاسته ذرت، سرکه و پودر زنجبیل در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس آن را به تابه بیافزایید و هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
۴- رنده زنجبیل تفت داده شده را به تابه اضافه و مخلوط کنید و پس از ۲ دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید. سـبزيجات چينـي را در ظرف مورد نظر بريزيد و سـرو كنيد.

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره ۱۲۴