Ginger Chinese Vegetables - Recipe
طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی با سس چیلی

 

Sour and spicy soup

Meal for: 4 | Preparation: 15 min | Cooking time: 3 min | Level: Moderate

 

Ingredient:

Ginger: 3 soup spoons (grinded)

مواد لازم:
زنجبیل تازه (رنده شده): ۳ قاشق سوپ خوری

پیازچه (نازک خرد شده): ۲ ساقه

سیر (کوبیده شده): ۲ حبه

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

فیله گوسفند (خلالی خرد شده): ۱۰۰ گرم

سینه مرغ (خلالی خرد شده): ۸ عدد

کلم پیچ (خلالی خرد شده): ۲۵۰ گرم

سویاسس تایگر برند: ۲ قاشق سوپ خوری

سرکه برنج: ۱ قاشق سوپ خوری

استاک مرغ: ۱ لیتر

آب لیمو ترش تازه: ۸۰ میلی لیتر

دانه فلفل سیاه (نیم کوب شده): ۱ قاشق چای خوری

آرد ذرت (الک شده): ۲ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ: ۳ عدد

توفو * (درشت خرد شده): ۳۰ گرم

* توفو، نوعی پنیر است که از انعقاد شیر سویا به دست می آید

 

طرز تهيه:
۱- زنجبیل،‌نیمی از پیازچه و سیر را در تابه ای گود یا وُک حاوی روغن داغ تفت دهید تا عطر زنجبیل به مشام برسد سپس فیله گوسفند،‌مرغ، قارچ و کلم پیچ را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا نرم شوند.

۲- مخلوط مرغ را همراه سویاسس تایگر برند، سرکه برنج، استاک مرغ، آب لیموترش تازه و دانه فلفل سیاه در قابلمه ای حاوی ۷۵۰ میلی لیتر آب جوش بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و بگذارید گوشت به مدت ۳ ساعت بپزد و سوپ کاملاً جا بیافتد. (درِ قابلمه را نبندید).

۳- در ظرفی کوچک،‌آرد ذرت و ۲ قاشق سوپ خوری آبِ سرد را بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس آن را به قابلمه بیافزایید.

۴- تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن، کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. در اواخر پختِ سوپ، تخم مرغ همزده شده را به تدریج به سوپ در حال جوش افزوده و مرتباً هم بزنید تا تخم مرغ خود را بگیرد.

توفو و بقیه پیازچه را به قابلمه حاوی سوپ بیافزایید و هم بزنید. سوپ ترش و تند را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

* درصورت عدم دسترسی به سرکه برنج، می تواندی از سرکه سفید استفاده کنید.

* در صورت تمایل،‌می توانید به جای استاک مرغ، از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید

 

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره 129