Sour and spicy soup
Meal for: 4 | Preparation: 15 min | Cooking time: 3 min | Level: Moderate
Ingredient:
Ginger: 3 soup spoons (grinded)
مواد لازم:
زنجبیل تازه (رنده شده): ۳ قاشق سوپ خوری
پیازچه (نازک خرد شده): ۲ ساقه
سیر (کوبیده شده): ۲ حبه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
فیله گوسفند (خلالی خرد شده): ۱۰۰ گرم
سینه مرغ (خلالی خرد شده): ۸ عدد
کلم پیچ (خلالی خرد شده): ۲۵۰ گرم
سویاسس تایگر برند: ۲ قاشق سوپ خوری
سرکه برنج: ۱ قاشق سوپ خوری
استاک مرغ: ۱ لیتر
آب لیمو ترش تازه: ۸۰ میلی لیتر
دانه فلفل سیاه (نیم کوب شده): ۱ قاشق چای خوری
آرد ذرت (الک شده): ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: ۳ عدد
توفو * (درشت خرد شده): ۳۰ گرم
* توفو، نوعی پنیر است که از انعقاد شیر سویا به دست می آید
طرز تهيه:
۱- زنجبیل،نیمی از پیازچه و سیر را در تابه ای گود یا وُک حاوی روغن داغ تفت دهید تا عطر زنجبیل به مشام برسد سپس فیله گوسفند،مرغ، قارچ و کلم پیچ را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا نرم شوند.
۲- مخلوط مرغ را همراه سویاسس تایگر برند، سرکه برنج، استاک مرغ، آب لیموترش تازه و دانه فلفل سیاه در قابلمه ای حاوی ۷۵۰ میلی لیتر آب جوش بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و بگذارید گوشت به مدت ۳ ساعت بپزد و سوپ کاملاً جا بیافتد. (درِ قابلمه را نبندید).
۳- در ظرفی کوچک،آرد ذرت و ۲ قاشق سوپ خوری آبِ سرد را بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس آن را به قابلمه بیافزایید.
۴- تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن، کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. در اواخر پختِ سوپ، تخم مرغ همزده شده را به تدریج به سوپ در حال جوش افزوده و مرتباً هم بزنید تا تخم مرغ خود را بگیرد.
توفو و بقیه پیازچه را به قابلمه حاوی سوپ بیافزایید و هم بزنید. سوپ ترش و تند را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
* درصورت عدم دسترسی به سرکه برنج، می تواندی از سرکه سفید استفاده کنید.
* در صورت تمایل،می توانید به جای استاک مرغ، از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید
منبع: ماهنامه ساناز سانيا – شماره 129
